English Engelska flaggan

Är du vår nya kollega?

  • 29 november, 2022
  • Författare: Hedvig

Vi söker en vd-assistent med stort intresse för förlagsbranschen. I rollen som vd-assistent kommer du att arbeta med varierande och utvecklande arbetsuppgifter. Du blir en viktig del av ett sammansvetsat team som värdesätter gott samarbete.

Om tjänsten

Att få förmånen att arbeta nära vår grundare innebär ett stort ansvar och kunnande.
Du arbetar under ledning av förlagets vd och nära marknadsansvarig inom alla av Bokförlaget Stolpes förekommande områden som externa medarbetare inom produktion och marknad, releaser och event.
Tjänsten innebär en central roll hos ett bra team med de möjligheter det innebär.

För att lyckas i rollen krävs det noggrannhet och en stark strukturkänsla då man ansvarar, planerar och koordinerar arbetsrelaterade åtagande. I din tjänst har du ett helhetsansvar för kalendern och bidrar därmed till att avlasta vd.

Mycket goda kunskaper inom MS Office och god digital kompetens är meriterande. Du är duktig på kommunikation och förstår att hantera information (då allt är av ytterst företagstämplat värde.)

Hos oss får du ett spännande och utvecklande jobb där ingen dag är den andra lik. Vi arbetar i underbara lokaler på Stureplan i centrala Stockholm. Resor nationellt och internationellt förekommer och kan vara en viktig del i rollen.

Din profil

Vi letar efter en person med hög integritet som är van att jobba proaktivt och strukturerat. Du trivs i sociala sammanhang med förmågan att kunna läsa av situationer och sammanhang. Med ett lösningsorienterat och kreativt tänk tar du dig an olika utmaningar, egna initiativ är något du är trygg med samt är nödvändigt för att trivas.

Rollen kräver att du är prestigelös samt har en god förmåga att arbeta under press. Förutom marknadsmässig lön, pensionsavsättningar och friskvårdsbidrag erbjuder vi en stimulerande och rolig arbetsplats med utrymme att växa!

Vi ser för att lyckas i rollen att erfarenhet av liknande arbetet eller inom kommunikation och marknad är meriterande. Som person är du nyfiken och ser helheten samt kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift.

Läs mer och ansök här.

Relaterade nyheter

This site is registered on wpml.org as a development site.